Česta pitanja

Ponekad se desi da se stranice ne učitaju kako treba. Recimo ako vam je „štucnula“ internet konekcija, ili ako vam je otvorena još neka stranica gde se već reprodukuje neka muzika ili video pa vam to usporava vezu.

U svom internet pretraživaču imate na vrhu ikonicu kružno savijene strelice u pravcu kazaljki na satu. To „dugmence“ osvežava trenutno prikazanu stranu.

Druga mogućnost je da zatvorite stranu na X pa je potom otvorite ponovo.

ISPOD OVOG TEKSTA TREBA DA SE PRIKAZUJE VIDEO.

AKO TO NIJE SLUČAJ PROČITAJTE GORE KAKO TO DA REŠITE.

P: Da li je potrebno dobro predznanje da bi se pratila predavanja ?

O: Ne, ne i NE! Dovoljno znanja ste već pokazali time što čitate ovaj blog. Sve drugo ćemo vas naučiti na osnovnom tromesečnom kursu. Česta je zabluda da je internet marketing  „samo za mlade“ ili samo za „stručne“. Ovo je u stvari odličan vid obuke i rada upravo za starije osobe jer im omogućava da od kuće uče i grade biznis umesto da negde „odlaze na posao“, putuju i slično.

P: Koliko košta školovanje ?

O: Ne košta NIŠTA! Mi smo plaćeni za naš trud na drugi način, ali ne iz vašeg džepa. U sklopu kursa imaćete i praktični deo rada na internetu – praksu. Tokom prakse pruža vam se mogućnost da zaradite. Onoliko koliko ste plaćeni vi tokom vaše prakse toliko i mi dobijamo. Znači, više vama više i nama, ali ne na račun vaše zarade – već od kompanije za koju obavljamo praksu. Ovo vam garantuje i vrhunski kvalitet obuke jer ako vi ne zarađujete ni mi ne zarađujemo. A ako vi zarađujete i mi zarađujemo. Pa sad vi procenite da li je i nama u interesu da vas dobro naučimo.

P: Koliko traje školovanje ?

O: Obuke su podeljene na TRI segmenta – osnovni, srednji i napredni nivo. Osnovni nivo traje 3 meseca.

P: Kako se obavljaju obuke ?

O: Obuke se obavljaju putem interneta. Postoje predavanja on-line uživo – tzv. webinari, termini grupnih konsultacija, termini individualnih konsultacija putem Skypa, internet televizija, internet radio, web sajtovi, blogovi, face book itd. Naravno postoji i mogućnost sastanka uživo ukoliko ste u Srbiji.

P: Kako se obavlja praktični deo ?

O: Praksa na temu internet marketinga se logično obavlja na internetu, kao i obuke.

P: Kako se vrednuju postignuti rezultati ?

O: Što se teoretskog dela tiče postoje testovi koji vam služe da sami proverite koliko ste naučili. Ocenjuju se procentom tačnih odgovora od 0 do 100% pri čemu je za prolaz potrebno barem 80%. Što se praktičnog dela tiče on se vrednuje novcem jer na praksi radite konkretne stvari koje vam donose zaradu. Mislimo da je to najbolji način da neko zaista zavoli praksu kada može da dobije konkretan rezultat – uplatu na račun.

P: U slučaju da odustanem da li nešto dugujem ili imam neku obavezu ?

O: Kako je obuka besplatna nikome ništa ne treba da plaćate ako ipak odustanete. Naša deviza je „Bolje da se pošteno NE dogovorimo nego da se nepošteno dogovorimo“. Prema tome ako krenete pa naknadno želite da odustanete u svakom trenutku to možete, ionako je besmisleno da nastavljate ako se u tome ipak niste „pronašli“.

P: Postoje li obuke uživo ?

O: Da, naravno. Međunarodna firma za koju radimo praktični deo nastave ima predstavništvo za Srbiju i nalazi se u Beogradu. Ko je u mogućnosti može da dođe i lično. No to nije neophodno jer se sastanci prenose i uživo putem internet televizije, postoje on-line sastanci takođe uživo, konsultacije uživo i dr. Dakle uspešno možete obaviti ne samo obuku već i praktični deo rada bez potrebe da nege dolazite što bi vam samo iziskivalo dodatno vreme i troškove. Ali ako želite i ako ste iz Srbije možemo se i uživo sresti ako ste od onih kojima je nepohodno da upoznaju predavača.

P: Nisam iz Srbije. Da li onda mogu da pohađam obuku i praktični deo i kako ?

O: Naravno! SVA OBUKA I SVA PRAKSA obavljaju se na internetu. Iz bilo koje zemlje na svetu možete raditi i praktični deo. Sem računara sa internet konekcijom ništa drugo vam nije potrebno da bi ste odradili i teorijski i praktični deo.

P: Da li postoji i mogućnost da se dobije posao nakon obuke ?

O: I te kako! Najbolji polaznici će dobiti priliku ne samo da se i dalje usavršavaju već i da naprave međunarodnu karijeru u kompaniji za koju obavljamo praksu. Ako vam se naša ponuda ipak ne dopadne stečeno znanje možete naplatiti kako god vi smatrate da bi za vas bilo najbolje.

P: Postoje li neki „skriveni“ troškovi ?

O: NE!

P: Da li je moguće da ovako dobra ponuda zaista postoji ?

O: Kao što vidite – postoji.

P: Kako da se prijavim za obuku ?

O: Popunite prijavu sa desnog linka na vrhu ove strane i uskoro ćemo vas kontaktirati sa detaljima šta dalje.

Advertisements

Jedan odgovor na “Česta pitanja

  1. Povratni ping: Net Škola | NET ŠKOLA